Σκοπός μας είναι με την εκπαίδευση μας να οδηγήσουμε την χώρα μας σε ένα καλύτερο αύριο!!!

Εκπαιδευτικά μέσα όπως διαδραστικοί πίνακες, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, μουσικοκινητική αγωγή, θεατρικό παιχνίδι και κουκλοθέατρο πλαισιώνουν το άριστα οργανωμένο πρόγραμμα σπουδών μας από τα πρώτα κιόλας βήματα.

Μας ενδιαφέρει τα παιδιά να αγαπήσουν την γλώσσα και να την μάθουν με τους πιο ευχάριστους τρόπους…

Η άμεση επικοινωνία με γονείς και μαθητές είναι ζωτικής σημασίας και επιτυγχάνεται μέσα από συνεχείς ενημερώσεις των γονέων…

Στο σχολείο μας, οι μαθητές μορφώνονται σε ένα ευγενικό και υποστηρικτικό περιβάλλον. Επικεντρωνόμαστε στην σωστή δόμηση των τάξεων με τον κατάλληλο αριθμό ατόμων σε κάθε τάξη και σε ένα πρόγραμμα διδασκαλίας, που είναι και τα δυο εξατομικευμένα εφόσον ανταποκρίνονται και δεν ξεπερνούν τις προσδοκίες μας.

Οι καθηγητές μας βοηθούν τους μαθητές να φτάσουν στην τελική ακαδημαϊκή δυνατότητά τους και να επιτύχουν στην επίτευξη των στόχων τους.

Οι μαθητές μας

Οι προσχολικής και σχολικής ηλικίας μαθητές μας, επιδιώκουν να αναπτύξουν τις δεξιότητες και τις ικανότητες που προβλέπονται ρητά στην επίσημη διδακτέα ύλη του σχολείου μας αλλά και να διευρύνουν τους ορίζοντές τους γνωρίζοντας την κουλτούρα ξένων κρατών.

Οι καθηγητές μας

Οι καθηγητές μας είναι επαγγελματίες οι οποίοι έχουν εμπειρία στον χώρο εργασίας τους και την ικανότητα να μεταδώσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες τους με ακρίβεια και να εκπαιδεύσουν τους μαθητές μας μέσω μιας επιτυχημένης διαδικασίας μάθησης στη θεωρία και την πρακτική.

Διδάσκουν ΜΟΝΟ καθηγητές Φιλολογίας & Νative speakers.

Σας προσκαλούμε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις ακαδημαϊκές προσφορές μας, εδώ στην ιστοσελίδα μας. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρέχουμε συμβουλές σχετικά με τα προγράμματα μας.

Σχετικά με εμάς

Το ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ KEY TO SUCCESS ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΗ Ν. ιδρύθηκε με γνώμονα την αγάπη προς τον μαθητή και τις ξένες γλώσσες.

Η φιλοσοφία μας παρέχει στο σχολείο μοναδικά χαρακτηριστικά για την οποία είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι. Είμαστε αφοσιωμένοι στην ακαδημαϊκή αριστεία και πιστεύουμε ότι είναι ευθύνη μας να παρέχουμε σε κάθε μαθητή αποτελεσματική διδασκαλία και εκπαίδευση ποιότητας.

Επιπλέον, ενθαρρύνουμε τον σεβασμό για την ατομικότητα του κάθε μαθητή και την αναγνώριση των ταλέντων του, τα ενδιαφέροντα και τις δυνατότητες του. Στόχος μας είναι να παρέχουμε σε όλους τους μαθητές μας προσωπική φροντίδα υψηλής ποιότητας.