ΕΞΥΠΝΟΣ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ

TeachSmartELLSpanish_byHatchΟ έξυπνος διαδραστικός πίνακας είναι ένα μέσο διδασκαλίας που συμβαδίζει με τις σημερινές ανάγκες του μαθητή. Τραβά την προσοχή των μαθητών και ξυπνά την επιθυμία τους να συμμετέχουν όσο γίνεται περισσότερο στο μάθημα έχοντας ως αποτέλεσμα την εύκολη και διασκεδαστική μάθηση.

 

 

 

 

 

 

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Το θεατρικό παιχνίδι και το κουκλοθέατρο βοηθούν στην ανάπτυξη της φαντασίας των παιδιών καθώς γίνονται ήρωες υπέροχων ιστοριών και ζουν συναρπαστικές περιπέτειες μαθαίνοντας.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ

Students using computers in classroom

Οι ηλεκτρονικοί μας υπολογιστές και το ηλεκτρονικό βιβλίο δίνουν στα παιδιά την δυνατότητα να μελετούν ευχάριστα. Οι μαθητές έχουν την δυνατότητα να ακούν το μάθημα, να ξαναβλέπουν βίντεο, να επαναλαμβάνουν ασκήσεις και να ανατρέχουν στις σημειώσεις τους. Επίσης γίνεται μια ευχάριστη και διασκεδαστική επανάληψη πριν τα τεστ μέσα από quizzes και παιχνίδια.

 

 

ΜΑΘΗΜΑΤΑ SKYPE

Εκμάθηση Αγγλικών και Ελληνικών από την άνεση του σπιτιού του μαθητή. Με εφαρμογή όλων των σύγχρονων εκπαιδευτικών μεθόδων και την χρήση της αιχμής της τεχνολογίας.